A kulturális események kedvelt programjai a művészetek iránt érdeklődőknek. Egy kiállítás, koncert vagy könyvbemutató, beszélgetés olyan rendezvények, amik mindig sok érdeklődőt vonzanak. A rendezvények egy adott kulturális intézményhez kapcsolódnak, ami a maga területén, a tevékenységéhez kapcsolódóan szervezi programjait. Ezeken a programokon sokszor szükség van arra, hogy külső segítséget szerződtessenek, például hostesseket.

A hostess szolgáltatás kulturális intézmények számára is nélkülözhetetlen és nem csupán azért, mert gyakran nincsen elég kolléga az ilyen jellegű feladatok elvégzésére. A hostessek nyújtotta szolgáltatás, olyasmi, amit nem lehet akárhonnan pótolni. A profi ügynökségek, mint amilyen mi is vagyunk, kifejezetten erre a célra felkészített fiatalokkal dolgoznak, akik minden tekintetben eleget tesznek egy hostessel szembeni elvárásoknak.

Egy kultúr programon is elvárás a kedves, udvarias és megbízható kollégák közreműködése. A hostessek olyan alapvető feladatokat tudnak ellátni egy kulturális intézmény által szervezett eseményen, mint a vendégfogadás, a ruhatár vagy az útbaigazítást, illetve terem őrzés, de információkat is adnak vagy ajándékot osztanak, konferálnak stb. Ezekre a feladatokra nemcsak alkalmanként lehet hostess szolgáltatást igényelni. Egy időszakos kiállítás vagy egyéb, látogatókat vonzó program számára a hostessek segítsége szintén hasznos lehet.

A www.applepshostess.hu webcímen az Apple PS Hostess Ügynökség honlapja található, ahol részletes összefoglalót talál a cég tevékenységéről és szolgáltatásairól hostessekhez kapcsolódóan. A kulturális intézmények számára megbízható és profi hostesseket közvetítünk eseményekre, megjelenésekre, természetesen az alkalomhoz illő formaruhában, igényes külsővel. Kereshetnek minket galériák, múzeumok, mozik, koncert helyszínek is stb. Amennyiben érdeklődik hostess szolgáltatásunk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot további információért! A +36 1 261 1649 telefonszámon vagy az info@applepshostess.hu email címen várjuk megkeresését!