Az ipar területén rengeteg különféle berendezésre van szükség, melyek feladata, hogy hatékonnyá tegyék a munkafolyamatokat. Míg vannak olyan egyedi célgépek, amik kifejezetten egy-egy termék vagy alkatrész gyártásához lettek kifejlesztve, addig léteznek olyan ipari technológiai berendezések is, melyek szinte minden területen megtalálhatóak. Ilyen nélkülözhetetlen elemei minden gyártási területnek az anyagmozgató berendezések, melyek feladata, hogy adott technológiai helyre szállítják a munkadarabokat. A helyszín sajátosságainak és az egyedi igényeknek megfelelően többféle kialakításra lehet szükség, beszélhetünk alsó- és felsőpályás anyagmozgatókról is.

Az alsópályás konvejorok kisebb munkadarabok szállítására alkalmasak. Abban az esetben nyújtanak jó megoldást, ha nem jelent problémát, hogy a pálya és annak tartószerkezete a gyártási terület hasznos részéből vesz el helyet. Ezzel szemben a felsőpályás anyagmozgatók elsősorban a nagyobb méretű munkadarabokhoz javasoltak. Mivel ezeknél a berendezéseknél a pálya a közlekedési szint fölött helyezkedik el, így rendkívül helytakarékos megoldást jelentenek. A felsőpályás anyagmozgatók kifejezetten jó választásnak bizonyulnak azokon a helyeken, ahol kisebb az alapterület, viszont nagyobb a belmagasság, hiszen így jól kihasználható a tér. Szintén a felsőpályás anyagmozgatók mellett szól, hogy kialakításuknak köszönhetően a munkadarabok teljes felülete hozzáférhetővé válik, így praktikus használatot tesznek lehetővé ezek a berendezések.

Cégünk, az Industry-Tech Kft. ipari technológiai berendezések tervezésére, gyártására és telepítésére specializálódott, így ha megbízható felsőpályás anyagmozgatókra van szüksége, nálunk jó helyen jár! Látogasson el www.industry-t.com weboldalunkra, ahol tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről, megtekintheti referenciáinkat, és akár azonnal ajánlatot is kérhet! Felsőpályás anyagmozgatókkal, illetve egyéb berendezéseinkkel kapcsolatos kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén, a +36-30-900-6154-es telefonszámon vagy az info@industry-t.com e-mail címen!