A pizza napjaink egyik legnépszerűbb gyorsételének számít, de rengeteg étterem is várja az olasz gasztronómia szerelmeseit. A ropogósra sült tésztára szinte bármilyen feltét kerülhet, így mindenki megtalálhatja a kedvencét, legyen szó húsokról, zöldségekről vagy sajtokról. A pizza elkészítése alapvetően nem bonyolult, a minden igényt kielégítő végeredmény érdekében mégis nagy odafigyelésre és hatékony eszközök használatára van szükség. A legjobb olasz finomságok nem egyszerű sütőben készülnek, hanem erre a célra tervezett pizzakemencében. Miért van erre szükség?

A tészta a pizza kritikus pontja, hiszen hiába ízletes a feltét, ha a tészta túl vastag vagy éppen megégett a széle. A pizzakemencék egyszerűen szabályozhatóak, melynek köszönhetően nem jelenthet gondot a tökéletes állagú tészta elkészítése. A pizzakemencék úgy vannak megtervezve, hogy folytonos működésük se jelentsen gondot, így az igazán nagy forgalmú büfékbe és éttermekbe is ideális választást jelentenek. A gyorsabb munkafolyamatok érdekében célszerű kétaknás pizzakemencét választani, melyben egyszerre két vendég étele készülhet, ami különösen hasznos csúcsforgalom időszakában, illetve azokon a helyeken, ahol a helyben fogyasztás mellett még házhoz szállítást is vállalnak. A hatékonyan működő készülékek nem csak a vendégek érdekeit szolgálják, hanem a munkavállalók számára is nagy segítséget jelentenek.

Szeretne egy lépéssel a konkurencia előtt járni, és pizzával is bővítené ételkínálatát? Esetleg éppen egy olasz étterem nyitását tervezi? Vásároljon professzionális pizzakemencét a Cm Gasztro Kft. kínálatából! Fedezze fel választékunkat a www.cmgasztro.hu weboldalon, ahol részletes leírást találhat termékeinkről! Ha úgy érzi, szeretne még valamit tudni a kiszemelt pizzakemencéről, mielőtt leadná a rendelését, forduljon bizalommal szakértőinkhez, akik minden segítséget megadnak, hogy jó döntést hozhasson! Várjuk megkeresését a +36-70-624-6100-as vagy +36-30-316-2731-es telefonszámon, illetve az info@cmgasztro.com e-mail címen!