Az automatizálás alapvető eszközei a különféle relék, ám természetesen egészen más típusú eszközökre van szükség hétköznapi használatra, mint akkor, ha ipari alkalmazáshoz kell megtalálni a legjobb megoldásokat. Ipari környezetben különösen fontos, hogy valamennyi felhasznált eszköz megbízható és tartós legyen, ezen felül rengeteg speciális körülmény és igény merülhet fel, melyeknek eleget kell tennie a reléknek is. Az ipari automatizálás nélkülözhetetlen eszközei a relémodulok, valamint szilárdtest-relék, ezekre tehát mindenképpen szükség van professzionális kivitelben is.

szilárdtest-relék a digitális jelek kapcsolását, illetve erősítését szolgálják, a relémodulok ezen felül azok galvanikus leválasztására is alkalmasak. A szilárdtest-relék nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, ennélfogva hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos típusok, viszont kevésbé jól reagálnak az impulzusszerű túlterhelésekre. Mindkét típus nélkülözhetetlen a maga helyén, ám a beszerzés jól átgondolt tervezést igényel.

A korszerű relék nem csak a jelenlegi, hanem a jövőbeni piaci követelményeknek is eleget tesznek, melynek köszönhetően képesek hosszú távon kiszolgálni a rendszereket. Kiváló minőségű relémodulok, illetve szilárdtest-relék alkalmazásával, valamint egy szakértő csapat támogatásával minden elképzelés megvalósítható az ipari automatizálás terén. Hova fordulhat szakszerű segítségért?

A Weidmüller Kft. csapata minden igényre tud megoldási javaslattal szolgálni! Cégünk univerzális termékcsaládjában különböző kialakítású relémodulok és szilárdtest-relék kaptak helyet, de ezen felül testre szabott megoldásokat is kínálunk. Látogasson el www.weidmueller.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat termékeinkről és kapcsolódó szolgáltatásainkról! Amennyiben meggyőzőnek találja tevékenységünket, és érdeklik a részletek, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, szakértőink rendelkezésére állnak a +36-1-464-7888-as telefonszámon, valamint az info@weidmueller.hu e-mail címen!