Legyen szó rakodóberendezésekről, kotrógépekről, különböző építőgépekről, ezek a munkagépek hatalmas terhelésnek vannak kitéve, nap, mint nap. Ahhoz, hogy ezt jól tűrjék, és képesek legyenek a szakemberek balesetmentesen közlekedni, dolgozni velük, a munkagép abroncsoknak kifogástalan állapotban kell lenniük. A nagy súlyú, robosztus berendezésekhez ezért a legjobb minőségű munkagép abroncsokra van szükség, amik megfelelnek a teherhordozási, talajkímélési, közúti stabilitási, közlekedési kritériumoknak. Manapság rengeteg típusú, márkájú munkagép abroncs áll rendelkezésre, azonban egy esetleges szervizeléskor, javításkor a gépek üzemeltetői nem mindig a minőséget helyezik előtérbe a gumiknál, hanem az árat. Ez nem túl megfelelő kiválasztási szempont, hiszen a rendkívül kedvező ár az esetek többségében silány minőséget takar.

A silány minőségű munkagép abroncsokkal nem lehet zökkenőmentesen dolgozni, ráadásul nem képesek ellenállni a hatalmas terhelésnek, ezért elég rövid időn belül elhasználódnak, emiatt pedig új gumik beszerzésére van szükség. Mivel ez plusz költséggel jár, az olcsó munkagép abroncsokkal egyáltalán nincs lehetőség a spórolásra.

Ezzel szemben egy minőségi munkagép abroncs nem okoz kellemetlen meglepetéseket, nem megy tönkre rövid időn belül és ami a legfontosabb, azt nyújtja, amit az üzemeltető elvár tőle. Egy megbízható munkagép abroncs megvásárlása egyúttal befektetés is, aminek az ára hosszú távon meg tud térülni.

Ha Ön is a legjobb minőségű munkagép abroncsokat keresi szervizeléssel kapcsolatban vagy gumicsere miatt, szerezze be a Szupi-Team Kft-tő! Tőlünk valóban megbízható, strapabíró abroncsokat vásárolhat munkagépjeire webáruházunkból, amit a www.szupigumi.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének, vagy nem találja azt a munkagép abroncsot, amire szüksége lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a 06-20-487-2833-as számon vagy írjon e-mailt a szupi.szunyogh@gmail.com címre! Kollégáink bármilyen kérdésben a vásárlók rendelkezésére állnak.