Egy nagyobb cégnél a folyamatos papírmunka következtében felhalmozódnak a különböző iratok, dokumentumok. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha csak kidobnánk őket vagy elszállítanánk egy telepre újrahasznosítás céljából, de sajnos nagyobb cégeknek, ahol hosszú időtartamú szerződéseket kötnek, kötelező megőrizni bizonyos iratokat. Erre a célra irodánk egy ideig tökéletes, de egy idő után a jelenleg fölösleges iratok felhalmozódnak, tárolásukat nem tudjuk megoldani és később nem tudunk helyet szorítani a fontosabb papíroknak.

Ezeknél az eseteknél jól jöhet egy kiépített saját irattári állványos polcrendszer! A nagyobb irodaépületekkel rendelkező cégek általában az alsóbb szinteken, vagy a félreeső helyiségekben létesítenek irattárakat, ahonnan a későbbiekben kikereshetik a kellő dokumentumokat. Az irattárolásnál szükséges a jó átláthatóság, nyomon követhetőség, mert sokszor csak perceink vannak egy adott irat megtalálására. A számítógépes raktározási rendszerek mellett, szükség van egy megfelelő állványos polcrendszerre is ahol az iratokat tároljuk. A könnyű tároláshoz és könnyű hozzáférhetőséghez szükséges a megfelelő kiépítés! Általánosságban azt gondolhatja, hogy az ilyen polcokat Ön vagy alkalmazottai is képesek lennénk összeszerelni, de a precíz munkához, a polcok megfelelő és egyenlő elhelyezkedéshez, a stabil tartáshoz szakemberre van szüksége, hogy később megkaphassák a polcok használatához a megfelelő engedélyeket. A megfelelő összeszerelés mellett a polcok anyagának a minősége is fontos! Rosszabb minőségű anyagokból készült polcok a megterhelés alatt könnyen veszthetnek tartósságukból, eldeformálódnak, akár le is szakadhatnak és ezzel az irattári alkalmazottak testi épségét is veszélyeztethetik!

Válasszon minket, ha szeretné cége iratait megfelelő körülmények között tárolni! Ne várja meg, míg felhalmozódnak a papírok, és elvesznek minden helyet! Mi garantáljuk Önnek a megfelelő minőségű állványos polcrendszert! Állványos polcrendszerekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a (06-32) 422-334 vagy (06-20) 9437-086 telefonszámok egyikén vagy keresse fel honlapunk, a www.maxiszer.hu címen!