Manapság egyre több irodaház épül, és rengeteg cég költözik ezekbe az épületekbe. A zsúfolt belvárosi környezetben már teljesen hétköznapi látványt nyújtanak a modern, hatalmas üvegfelületekből álló épületek, melyekben akár több száz ember is dolgozik nap mint nap. Kétségkívül elegáns környezetet biztosít egy ilyen irodaház egy sikeres cégnek, jó benyomást tesz a partnerekre és ügyfelekre a letisztult, stílusos enteriőr. Azonban a cégvezetők azt sem hagyhatják figyelmen kívül a tervezésnél, hogy mi az, ami inspirálja a munkavállalókat. A ridegnek tűnő üvegfelületeket remekül ellensúlyozza a szépen kialakított beltéri növénydekoráció, melybe ma már olyan izgalmas megoldások is helyet kaphatnak, mint amilyen a zöldfal.

zöldfal gyakorlatilag egy függőleges, növényekkel beültetett felület. Az élő növények egy masszív, öntözőrendszerrel ellátott szerkezetben kerülnek rögzítésre a falra, és többféle típusban elérhetőek az igényeknek megfelelően. A rendkívül különleges látványt nyújtó zöldfalak élettel töltik meg a teret, természetet csempésznek az irodaházakba, ami lenyűgözi a látogatókat és remek hangulatot teremt a munkavégzéshez is. A zöldfal lehet egy-egy kisebb felületen, más dekorációkkal is remekül kombinálható, de akár teljes falfelületet is beteríthet.

Egyedülálló növénydekorációval szeretné élettel telivé varázsolni az irodát? Ismerje meg közelebbről, milyen lehetőségeket rejtenek a zöldfalak! Cégünk, a Plantart Kft. vállalja a legkülönfélébb beltéri növénydekorációk megtervezését és telepítését, így ránk bízhatja a zöldfal kiépítését is. Látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat cégünkről és szolgáltatásainkról, megismerheti a zöldfal típusokat, valamint ihletet meríthet referenciáinkból is! Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, és bátran tegye fel kérdéseit, szakértő, kreatív munkatársaink segítenek megtalálni a legjobb megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, írjon nekünk az ertekesites@plantart.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-952-1281-es telefonszámon!