A korszerű technológia életünk egyre több területére bekúszik, így a kereskedelemben és szolgáltatóiparban is megvan a maga szerepe. Napjainkban már teljesen természetes, ha az üzletekben nem készpénzzel kívánnak fizetni a vásárlók, hanem bankkártyával szeretnék rendezni a számlát. Az elektronikus fizetésre egyre több szolgáltató ad lehetőséget, hamarosan azonban ugrásszerűen meg fog nőni ezeknek a helyeknek a száma, ugyanis bevezetik a kötelező bankkártya terminál használatot. Mit érdemes erről tudni?

A nemsokára bevezetésre kerülő törvény szerint azoknak az adóalanyoknak – kereskedőknek és szolgáltatóknak egyaránt -, akik nyugtaadási kötelezettségüknek csak pénztárgéppel tehetnek eleget, kötelező bevezetni és folyamatosan biztosítani a vevőknek az elektronikus fizetési lehetőséget. A kötelező bankkártya terminál használat 2021. január 1-jétől lesz érvényben, erre tehát már most fel kell készülniük az érintetteknek. Miért?

kötelező bankkártya terminál használat a vásárlók számára kényelmes, a szolgáltatóknak azonban nehézségeket okozhat az átállás, ha nem gondoskodnak időben a POS eszközök beszerzéséről. Fontos, hogy olyan eszközöket használjon minden cég, amik megkönnyítik a mindennapi munkát, nem pedig bosszúsággal jár a használatuk. Körültekintőnek kell lenni a választásnál, és ki kell tapasztalni a készülékek használatát annak érdekében, hogy mire hivatalosan is bevezetik a kötelező bankkártya terminál használat, már minden gördülékenyen folyhasson.

Szeretne többet megtudni a kötelező bankkártya terminál használat témakörében, és olyan céget keres, melynek szakemberei segítenek megtalálni az Ön számára tökéletes POS eszközöket? Fedezze fel a Cas-Tech-Trade Kft. sokoldalú tevékenységét, mely az értékesítéstől a kellékellátáson át a szerviztevékenységig mindent magába foglal! Nézzen körül www.penztargepszerviz.hu weboldalunkon, és tudjon meg mindent termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról! A kötelező bankkártya terminál használatot érintő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a +36-1-330-5072-es telefonszámon vagy a sales@cttservice.hu e-mail címen!