Ön tisztában van azzal, hogy milyen lehetőségek vannak a benzinkút építés terén? Ha vállalkozása érdekelt ezen a területen, érdemes megismernie, milyen típusok vannak!

Ha üzemanyagtöltő állomásról van szó, a legtöbb ember a nagy olajtársaságok által üzemeltetett benzinkutakra gondol, amik néhány kilométerenként felbukkannak az utak mentén. Ám valójában ez a kifejezés többféle létesítményt foglal magába, ezért, ha benzinkút építésre kerül sor, az első feladat a töltőállomás funkciójának tisztázása. Milyen opciók jöhetnek szóba?

•    Azokat a kereskedelmi célú létesítményeket, melyek folyékony üzemanyaggal látják el a járműveket és munkagépeket, közforgalmú üzemanyagtöltő állomásnak nevezzük. Ez a benzinkút építés legáltalánosabb esete, de vannak ezen felül nagykereskedelmi töltőállomások is.
•    A saját gépjárművek és munkagépek működtetését szolgáló kutak az üzemi töltőállomások, ezeket kifejezetten zárt területen telepítik.
•    Közforgalmú vagy üzemi egyaránt lehet az önkiszolgáló töltőállomás, melynek sajátossága, hogy nincs kezelőszemélyzet, a felhasználók magukat szolgálják ki üzemanyaggal.
•    A különleges üzemanyagtöltő állomások csoportjába olyan létesítmények tartoznak, mint a konténerkút, valamint a vízi, vasúti és légi járművek töltőállomása.

benzinkút építés természetesen minden esetben csak a funkciónak és egyedi igényeknek megfelelően, szakszerűen, az előírások betartásával történhet!

Amennyiben professzionális megoldásra van szüksége a benzinkút építés terén, a Triász-95 Kft. csapatára számíthat! Valamennyi engedéllyel és eszközzel rendelkezünk, ami a tevékenységhez elengedhetetlen, munkánkat biztos szaktudással, nagy rutinnal végezzük. Arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, ezért a benzinkút építés mellett minden vonatkozó feladat ellátását ránk bízhatja. Ha szeretne bővebben tájékozódni szolgáltatásunkról, látogasson el www.triasz-95kft.hu weboldalunkra, amennyiben pedig megosztaná velünk speciális igényeit vagy feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-42-403-049-es telefonszámon!