Tudja, hogy érdemes-e Önnek elhalasztani a társasági adóbevallást szeptember 30-ig vagy jobb, ha nem él a haladékkal? Cége válogatja, a szabályváltozás mindenesetre érinti a TAO, Robin Hood adó, iparűzési adó, innovációs járulék és KIVA adókötelezettségeket. Jó ha tudja, ha halaszt, akkor a visszaigénylés is halasztódhat!

A fenti esetből már látszik is, miért érdemes könyvelőirodához fordulni a társasági adóbevallás elkészítéséhez! Mert egy könyvelőiroda, jól értesült adótanácsadókkal többet nyújt az évzárás miatt esedékes társasági adóbevallás elkészítésénél! A társasági adó kalkuláció és tao bevallás készítés terhét átvállalja, a főkönyvek átnézésével ellenőrzi a korábban benyújtott bevallásokat és elemez, összesít, kivonatol!

– Segít a tanácsadásban és felülvizsgálja, korrigálja, kiegészíti a cég szakemberei által készített kalkulációkat.

– Az aktuális adókedvezmények kihasználására felhívja a figyelmet.

– Az esetleges adóalapcsökkentő tételekre tekintettel vizsgálja a kalkulációkat.

– A ráfordításokat, melyek növelhetik az adóalapot, kiszűri.

– A teljes tao kalkuláció elkészítését vállalja.

Cégünk a BERITAX Szám- és Könyvviteli Kft. Baranya megyei vállalkozások társasági adóbevallását teljeskörűen vagy igény szerint elkészíti, illetve a cégalapítástól kezdődően az adózási, könyvelési, bérszámfejtési ügyintézést és tanácsadást is nagy tapasztalattal vállalja. 

Válasszon minket társasági adóbevallás ügyintézéssel kapcsolatban, mert

– naprakészek vagyunk a jogszabály változásokban,

– folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat,

– szakmai téren tájékozottak és az újdonságokra nyitottak vagyunk,

– modern eszközökkel végezzük munkánkat,

– ügyfélbarát hozzáállással és rendelkezésre állással építjük partneri kapcsolatainkat!

Ha társasági adóbevallás készítéssel kapcsolatban lennének kérdései, keresse fel honlapunkat, amelyet a www.beritax.hu címen, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-5225-008-as és a 06-72-788-135-ös telefonszámokon, vagy a beritax@beritax.hu és az info@beritax.hu e-mail címeken!