Az autótulajdonosok körében elterjedt probléma, hogy bizonyos gépjárművek nincsenek megfelelően zajszigetelve. Ez több szempontból is zavaró tényező lehet. Vannak, akik azért szeretnék zajszigeteltetni autójukat, hogy így nyugodtan hallgathassanak zenét, és ne zavarjanak másokat, illetve a kívülről beszűrődő hangok se torzítsák a zene hangzását. Mások számára a fontos telefonbeszélgetések vagy ügyintézések miatt elengedhetetlen a megfelelő zajszigetelés.

A Silent Coat tökéletes megoldást biztosít azok számára, akik szeretnék, hogy autójuk megfelelően legyen hangszigetelve. Ezeknek a kialakításoknak köszönhetően szabályozhatjuk a ki- és beszűrődő zajokat, ahhoz mérten, hogy mekkora vastagságú bitumen lapot választunk. A vékonyabb Silent Coat zajszigetelő azok számára ajánlott, akik személygépjárművüket szeretnék optimálisan szigetelni, és főként zenehallgatás céljából tennék ezt. A vastagabb változatot olyan sofőrszolgálatoknak javasoljuk, melyek szeretnék, hogy ügyfeleik tökéletes diszkréció mellett intézhessék üzleti- vagy magánjellegű ügyeiket.

Az optimális zajszigetelés természetesen számos más helyzetben is ideális megoldást nyújthat. Egy kisgyermek esetén például segíthet, hogy nyugodtan tudjon pihenni az út során, és ne riadjon fel a túl hangos külső zajoktól. Illetve köztudott, hogy nagy sebesség mellett, például autópályán haladva, az ellenállásból keletkezett hangok is gyakran zavaróak lehetnek mind a sofőr, mind az utasok számára. Ennek csökkentésére is ideális lehet a Silent Coat!

Mi, az Autóhificentrum Boltnál azon munkálkodunk, hogy a vezetési élményt a lehető legtökéletesebbé tegyük. Termékeink minőségiek, gondosan válogatottak, a legkiválóbb gyártók kínálatából. Zajszigetelő rendszereink tökéletes megoldást biztosítanak minden autótulajdonos számára. Ha Ön is szeretné megismerni a Silent Coat által biztosított kényelmet, látogasson el a www.autohificentrum.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat! Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatosan, keressen minket elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-20-988-7032-es számon, akár e-mailben, az ahcmuhely@gmail.com címen!