Legyen szó étteremről, irodahelyiségről vagy más közöségi térről, a mosdóikból manapság nem hiányozhatnak a kézbedugós kézszárítók, ugyanis alkalmazásukkal sokkal könnyebb megőrizni a vizesblokk higiéniáját. A törölközők ezeken a helyeken nem nyújtanak ideális megoldást a kézszárításhoz, hiszen bennük megtelepednek a szennyeződések, baktériumok, ráadásul pár kéztörlés után már senki sem használná szívesen a nedves, foltos anyagokat. Ezen kívül még számtalan érv szól a kézbedugós kézszárítók mellett, amik garantáltan meghozzák az emberek kedvét ahhoz, hogy létesítményükben ők is alkalmazzák a praktikus berendezéseket.

A kézbedugós kézszárítók mellett elsősorban az általuk kínált környezetbarát megoldás szól: a berendezések nem termelnek hulladékot. Ugyan manapság a papírtörlőket már újrahasznosított anyagokból készítik, azonban újbóli alkalmazásukra nincs lehetőség, ezért, ha van rá mód, kerülni kell a használatukat, ennek köszönhetően nem kell foglalkozni a hulladékkezeléssel sem.

A kézbedugós kézszárítók kezelése, karbantartása is sokkal egyszerűbb. A nap 24 órájában használatra készek, esetükben nem kell foglalkozni a papíradagolók megtöltéséről vagy gondoskodni az összegyűlt hulladék elszállításáról. Ezzel rengeteg energiát lehet megtakarítani, és több időt fordítani a vizesblokk más területeinek tisztántartására.

A kézbedugós kézszárítók használata mind a vezetőség, mind az ügyfelek, mind pedig az alkalmazottaknak kényelmes. Ezek a készülékek hosszú távon kiszolgálják a mosdókat megbízható, korszerű műszaki paramétereiknek köszönhetően.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretné Ön is alkalmazni létesítményében a kézbedugós kézszárítókkal, szerezze be a készüléket a Hungaro Management Kft.-től! Választékunkban modern, minőségi berendezéseket talál, amikkel garantáljuk, hogy elégedett lesz. Tájékozódjon a kézbedugós kézszárítóinkról honlapunkon, amit a www.kezbedugos-airblade.kezszaritok.hu ér el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon a 06-70-414-7853-as számon vagy írjon e-mailt az office@hm.hu címre!