Az építkezések során gyakran nehéz megtalálni azt az utat, ami a kivitelezőknek és a megrendelőknek egyaránt kedvez, hiszen olyan megoldásokra van szükség, amikkel könnyű dolgozni, ugyanakkor tartósak is. Ez minden részletre kiterjed, vagyis nem csupán a nagyobb berendezések esetében kell körültekintőnek lenni, hanem az olyan eszközökkel kapcsolatban is, mint a fugaprofilok, melyek különösen jelentősek az átlagostól eltérő környezetben. Azokon a helyeken, ahol a hagyományos opciók nem jöhetnek szóba, a MIGUA fugarendszerek kínálnak megoldást, amikre olyan speciális körülmények esetén is lehet számítani, amikor földrengésbiztos fugaprofilokra van szükség!

földrengésbiztos fugaprofilok rugalmasan alkalmazhatóak, hiszen minden fajta padlóburkolat esetén megállják a helyüket. Ennek köszönhetően a tervezés nem okozhat gondot, míg az egyszerű szerelhetőség a kivitelezők dolgát könnyíti meg. A földrengésbiztos fugaprofilok megbízható, tartós megoldást kínálnak, hiszen kopásállóak és karbantartásmentesek, így hosszú időn keresztül lehet rájuk számítani, anélkül, hogy rendszeres törődést igényelnének. Ez azt jelenti, hogy nem csak könnyű velük dolgozni, de a megrendelők oldaláról is kedvező lehetőség a földrengésbiztos fugaprofilok használata. A MIGUA termékcsalád földrengésbiztos változatainak nem jelent kihívást a nagy terhelés, valamint a szélsőséges mozgás, vagyis minden szempontból eleget tesznek az elvárásoknak.

Szeretne többet megtudni a földrengésbiztos fugaprofilokról? Fedezze fel a MIGUA kiváló minőségű termékeit a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. segítségével! Szakértőink rendelkezésére állnak, hogy minden igényt kielégítő megoldást találjon az építkezéshez. Látogasson el www.bmi.co.hu weboldalunkra, ahol megismerheti termékeink és szolgáltatásaink részleteit! Amennyiben pedig kérdése lenne a földrengésbiztos fugaprofilokkal kapcsolatban vagy ajánlatot kérne, forduljon bizalommal munkatársainkhoz elérhetőségeink egyikén! Hívja a +36-23-919-164-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az office@bmi.co.hu e-mail címre, és válassza a legjobb eszközöket!