Hivatásából kifolyólag hivatalos munkaeszköze a számítógép? Pontosan tudjuk: ha a berendezés hirtelen, egyik pillanatról a másikra felmondja a szolgálatot,váratlan kellemetlenségekkel kell szembenéznünk, hiszen munkaeszköz nélkül maradunk, ami nélkül nem tudjuk elvégezni a (határidős) feladatainkat.

Ön is hasonló helyzetbe került, és sürgősen számítógépre van szüksége? Akár munkából kifolyólag, akár más célból van szüksége záros határidőn belül új készülékre, forduljon bizalommal a BCaC.hu csapatához, hiszen a cég használt számítógépek értékesítésével foglalkozik. Miért érdemes az általunk forgalmazott használt számítógépek mellett dönteni?

Fontos kiemelni, hogy a webáruházunkban elérhető termékek mindegyikét egyesével, alaposan átvizsgáljuk – mind az esztétikai, mind pedig a műszaki állapot tekintetében. Ha bármilyen hibát észlelünk, javítjuk azt új vagy éppen bontott alkatrészekkel. Ha nincs lehetőség a hiba javítására, akkor természetesen a hibát feltüntetjük az adott termék részletes leírásában és a terméket csökkentett áron adjuk el.

Az általunk forgalmazott használt számítógépek tehát megbízhatóak, a kifogástalan működést garantált, a készülékeket ráadásul igencsak megfizethető áron kínáljuk a vásárlóknak. Mindez tehát azt jelenti, ha használt számítógépet vásárol készletről, hamar olyan készülék tulajdonosa lehet, amivel a (sürgős) feladatait azonnal el tudja végezni, ráadásul még spórol is, hiszen nem ad ki horribilis összeget egy új laptopra.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne megtudni az általunk kínált, forgalmazott használt számítógépekről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.bcac.hu-n megismerheti közelebbről is aktuális termék-kínálatunkat, illetve a számítógépek műszaki, technikai specifikumait. Amennyiben kérdése, kérése támad a kiválasztott termékkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36/30-370-20-73-as telefonszámon, vagy írhat levelet az info@bcac.hu e-mai címre!