A különféle uszodák, fürdők és strandok az igényeknek megfelelően élménydús programot vagy éppen remek sportolási lehetőséget biztosítanak a látogatóknak. Míg a kicsik szeretnek pancsolni, addig a felnőtteket ellazítja az úszás, ám mindez csakis akkor nyújt örömet a vendégeknek, ha a medencék vize tiszta. Annak érdekében, hogy mindig ideális körülmények várják a látogatókat, be kell tartani a higiéniai előírásokat és különféle szerekkel gondoskodni kell az ipari vízkezelésről.

Az ipari vízkezelés többféle feladatot foglal magába, aminek megfelelően a kezelőszerek is igen változatosak. A pelyhesítés, pH beállítás és fertőtlenítés mind fontos teendő annak érdekében, hogy a medencék használata ne jelentsen egészségügyi kockázatot, és a kristálytiszta víz csalogató legyen a vendégek számára. Fontos tudni, hogy az ipari vízkezeléshez kizárólag engedéllyel rendelkező, bevizsgált készítményeket érdemes használni, melyek megbízható megoldást kínálnak. A speciális kezelőszerek kiválasztásában ajánlott szakemberek segítségét kérni, alkalmazásuk előtt pedig mindenképpen el kell olvasni a használati útmutatót.

Amennyi örömet tudnak okozni a medencék a látogatóknak, annyi problémával is járhat, ha a létesítmények szakemberei nem gondoskodnak az előírásoknak megfelelően az ipari vízkezelést érintő teendőkről. Ha Ön szeretne professzionális kezelőszerekkel gondoskodni a gondtalan fürdőzésről, ismerje meg az Anilin Zrt. termékkínálatát!

Látogasson el www.anilin.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat az ipari vízkezeléshez ajánlott szerekről és alkalmazásukkal kapcsolatban is tájékozódhat! Kínálatunkban kizárólag megbízható termékek kaptak helyet, melyek többféle kiszerelésben elérhetőek, így termékeink minden igényt kielégítenek az ipari vízkezelés terén. A témában felmerülő kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink valamelyikén, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Csapatunk várja megkeresését az anilin@anilin.hu e-mail címen, valamint a +36-1-215-3058-as telefonszámon!