Beköszöntött az ősz, de várhatóan még messze vannak az igazán hűvös napok. Enyhébb őszi időben általában tökéletesen megfelel egy pulóver vagy vékonyabb kabát, ha sétálni indulunk, de mi a helyzet azokkal, akik nem csak egy-két órát töltenek szabadban, hanem egész nap kint végzik munkájukat?

munkavédelmi ruházat kapcsán az őszi hónapokban elsősorban a csapadékkal szembeni védelmet szokták kiemelni, ám van ennél alattomosabb tényező is, méghozzá a szél. A megoldás egy kiváló minőségű, szélálló pulóver! Miért van erre szükség?

Amennyire jól tud esni a nyári napokon, hogy felélénkül a szél, ugyanez nagyon kellemetlen lehet olyankor, amikor hűvösebb az idő. A szél igencsak csökkenti hőérzetünket, ám azok számára, akik szabadtéren végzik a munkájukat, mégsem a vastag munkavédelmi ruházatok közül érdemes válogatni ilyenkor. Mozgás közben egy vastagabb pulóver már soknak bizonyulhat, és ha az lekerül, könnyen lehet megfázás a vége. A pulóver alatt lévő, izzadságtól átnedvesedett póló és a szél kombinációja ugyanis egyenes út a betegséghez. Ezzel szemben a szélálló pulóver olyan anyagból készül, ami erős légmozgás esetén is ellenálló marad, így nem csökkenti a hőérzetet, mégsem túl vastag, vagyis akkor is komfortos, ha viselője kimelegszik a mozgásban.

Vedd fel a harcot a széllel, és szerezz be őszre néhány szélálló pulóvert a munkához! Professzionális munkavédelmi ruházatért keresd fel bátran a Klíma-Express Kft. webáruházát! Nálunk olyan szélálló pulóverek kaptak helyet, melyek vízlepergető tulajdonságuk mellett nem csak kiváló alapanyagukkal teszik kényelmesebbé a szabadtéri munkavégzést, de kapucnival, valamint nagy zsebekkel is rendelkeznek, így a praktikusságról sem kell lemondanod, ha tőlünk vásárolsz.

Ha szeretnéd megismerni kínálatunkat, látogass el www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalunkra, amennyiben pedig kérdésed lenne termékeinkkel kapcsolatban, tedd fel bátran elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! Várjuk hívásod a +36-70-427-7301-es telefonszámon, valamint üzeneted az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen!