Talán az egyik leggyakoribb élelmiszer, ami minden háztartásban megtalálható, az a kenyér. A kenyér története az őskorban keresendő, de készítése az idők során sokkal kifinomultabb lett. Ahogy ez a technika fejlődött, úgy jelentek meg az újabb és újabb pékipari termékek. Bár mind eltér a másiktól, de közös jellemzőjük a készítésükben rejlik. A felhasznált tészta készítése ugyanazokkal a folyamatokkal indul. A tészta alapanyagának összekészítése, a begyúrás, kelesztés, majd a különféle ízesítések után a sütés. A régebbi időkben ez mind kézzel történt és sok időt vett igénybe, de ahogy a technika fejlődött és nőtt a fogyasztói társadalom, felismerték, hogy gépek segítségére van szükség ezeken a területeken is, hogy a termelés felgyorsuljon, és nagyobb adagok készüljenek egyszerre. Az előzőek miatt kezdték kifejleszteni a különböző sütőipari gépeket.

A sütés felgyorsítására többfajta kemence létezik. A régi, kezdetleges épített kemencék még fatüzeléssel működtek, de manapság már az újfajta fejlesztésű gépek többféle tüzelőanyaggal vagy árammal működnek. A különféle kemencék lehetővé teszik az egyszerre nagyobb mértékű pékáru készítését. Méretüket tekintve eltérnek egymástól, hiszen a nagyobb pékségek több kamrás gépeket használnak, a gyors és nagy mennyiségű termelés érdekében, míg a kisebb pékségeknél egyszerű, kevesebb kamrával felszerelt gépeket használnak. Az egyik ilyen fajta az etázs kemence. Az etázs kemencék többfajta kialakítással is kaphatók, a gépben elhelyezett kamrák függvényében. Az etázs kemencék különleges füstelvezető rendszerrel rendelkeznek, továbbá biztosítják a tökéletes hőelosztást.

Pékségek, cukrászdák és hasonló vállalkozások esetében nélkülözhetetlenek a különféle sütőipari gépek. A gyors és jó sütés érdekében válassza etázs kemencéinket. Kínálatunkban több fajta etázs kemencét találhat. Fontos, hogy minőségi gépekkel dolgozzon, amik nagyban segítik a munkavégzést! Cégünk biztosítja Önnek a legjobb sütőipari gépeket! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.sutoiparigep.hu címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70/324 3566 telefonszám és a gastrobaking@gmail.com e-mail cím egyikén!