Egy újonnan induló vállalkozásnak nem csak a konkurenciával, de az ismeretlenséggel is meg kell küzdenie. A márka- vagy cégnevet be kell vezetni a piacra, el kell jutni a célközönséghez, mégpedig a lehető leghatékonyabb módon: rekámfelirat készítésével!

A cégvezetők általában úgy képzelik el a marketing terv kidolgozását, hogy a marketing szakember elmondja, milyen marketing csatorna felel meg a cég tevékenységének, kitalál egy kreatív szlogent és egy arculatot, majd a grafikus kivitelezi ezt az elképzelést, azaz a grafikai tervezés a marketingterv szerves része. Ebből adódik, hogy főleg a grafikus tervezőnek kellene azonosulni a célközönséggel, és eszerint tervezni. Sok kisvállalkozásnak azért nem sikerül a marketingterve, mert a vállalat arculata vagy reklámanyaga nem szakemberek keze munkája, az üzenete pedig félrevezető, vagy nincs benne hozzáadott érték. A mai világban, ahol éles árverseny folyik, a grafikai alapú márkaépítés az egyetlen lehetőség, amivel egy kisvállalkozás megelőzheti versenytársait és akár piacvezető pozíciót is szerezhet!

Ha az Ön cége túljutott az első nehézségeken, és megfelelő, szakemberek által kidolgozott marketing terve, illetve grafikai anyaga is van, akkor már csak a hordozót kell megtalálni. Ez lehet molinó, ponyva, kiállítási stand, vagy bármi, amire hagyományos, vagy printelt technológiával felvihetőek a cég grafikai elemei, a logótól a reklámszlogenig!

Ha sikerült eljutni idáig, a Hungaplan Kft. szolgáltatásait Önnek találták ki! Cégünk kamion ponyva gyártással, sátor készítéssel és ezek, illetve egyéb felépítmények reklámfeliratokkal való ellátásával foglalkozik. A feliratokat 5-7 éves élettartamú, UV-álló fóliával készítjük, így cégének logója sokáig róhatja az utakat egy kamion oldalán, vagy lehet látható bármilyen kül- és beltéri rendezvényen! Bővebb tájékoztatásért keresse fel honlapunkat a www.hungaplan.hu webcímen, és ismerje meg a reklámfelirat készítés lehetőségeit! Kérdés esetén állunk rendelkezésére a +36-96-364-057-es, vagy a +36-30-277-5541-es telefonszámon, illetve írhat is nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címre!